Flåsat

Innan jag blev gravid tränade jag efter ett program som Erik på dinkondition hade gjort åt mig. Programmet hette ”Åsas träning mot toppen”. Målet med träningen var att placera mig bra på SM i cykel. Målet är inte uppfyllt, jag fick barn istället.
Enligt den träningsplaneringen hade jag sex pass i veckan, tre-fyra av dem var tuffa. Min vilodag var på fredagar. Ett återkommande pass var 3×15 minuter i tröskel. Det innebär att man ska köra strax under mjölksyranivå i tre omgångar á la 15 minuter. Första 15 crosstrainer, andra rodd och tredje cykel.

Idag körde jag detta pass, skar dock ner till 3×10. Jag låg mellan 170-185 i puls, ingen mjölksyra med hårt!
Erik är förövrigt  min svåger. Duktig skidåkare, cyklist och löpare. Han håller skidläger och ger personlig träning. Kolla in sidan om ni har lust. www.dinkonditon.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *