Snark

Oj, oj. Jag är trött. Skulle lätt kunna krypa ner jämte lilleman som just somnade men det kan ju vara skönt att ha lite egen vuxentid också. Precis så tänkte jag i morse och klev upp 05.20. Jag blev avbruten i mitt morgonmys sisådär 6 gånger. Därför känns det som det kan vara skönt att ta igen lite av det nu.

Trotts några avbräck i morse hann jag skriva tre olika pressreleaser. Det var riktigt kul när man väl kom igång. En pressrelease är en artikel som man skickar till olika medier, tidningar exempelvis. I artikeln berättar man om nyheten, i detta fall Flåsa. Jag gjorde tre stycken bara för att ha dem lite vinklade beroende till vem och vad jag skickar den till. Skojit värre!

Nu blir det soffhäng för hela slanten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *