Tiden

Sista november idag. Årets sista månad börjar imorgon. En väldigt trevlig månad. Allt är så mysigt med julhandling, ljus, bak, godis, paket etc. Ja, december är nog en favoritmånad. Om man bortser från att det är kallt och mörkt.

Jag har varit iväg och kört styrka nu på morgonen.  Skönt att ha det gjort så man vet att det hinns med. Nu sitter jag och försöker småplugga lite. Även fast det är kul att läsa kurser så är det lite för stressigt. Jag har ju en del annat att tänka på också. När dessa är slut blir det ett uppehåll med skolan. Då blir det mamma och företag för hela slanten.

Eftersom kläderna kom mitt i säsongen så blev det ju lite som en smygstart på en vårkollektion. Det är skönt. På så vis kan jag känna av hur det är att sälja, sköta webbshop och blogg, marknadsföra och så vidare. Men det fulla allvaret börjar efter nyår.

2 reaktion på “Tiden

  1. Löpningenligtmig

    Duktigt! Samma sak här, samma gamla övningar men mycket fokus på axlar och rygg. Idag insåg jag också att jag hade bättre tid på uppvärmningen än tidigare. 🙂

    December är en mörk men så himla trevlig månad med de olika förberedelserna, avslutet på året, och alla ljus som tänds. En mysig månad. November är värst!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *