Butter

Inte butter som i smör utan butter som i missnöjd, sur, off, purken.

Jag har försökt att vara munter men det senaste har det känts svårt. Helt ärligt så har början på 2012 varit riktigt uruselt sett ur träningsperspektivet. Sett ur fler perspektiv också men nu tänker jag främst på träningen. Jag har varit förkyld i 17 dagar plus lite halvdålig nu i 5 dagar. Haft mjölkstockning x3 med tillhörande febertoppar. Influensea och magsjuka är ytterligare två saker jag har prickat av på sjukdomslistan för 2012. Jag har dessutom varit skadad i 5 veckor på måndag. Det här är skit, piss, vademecum!

Jag tog en titt i min träningsdagbok och kan konstatera att vecka 3, 8, 9 och nu vecka 12 varit fulla sjukdoms/skadeveckor. Det är totalt 1 månad på 3. 33 jädra procent.

JAG VILL KUNNA CYKLA PÅ GRAN CANARIA OCH BER TILL HÖGRE MAKTER ATT DET BLIR SÅ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *