Cykeltur 3

Idag cyklade vi en trevlig tur. Från playa del Ingles direkt upp mot bergen och Fataga. Rundan slutade på 7 mil och ca 1500 höjdmeter. Vi har det så härligt! I morgon har jag inte bestämt hur jag ska cykla.. Distansen är 90 eller 92 km.

Mattias hyrde en cykel för dagen och tog med Affe på en till tur till i bergen. 

En bild på mig och Alfons när vi plaskar i bubbelpoolen på takterassen på hotellet. Jag är supernöjd med hotellet. Spa och fint gym. Härligt stora ytor och inte mindre än 4 utomhuspoolar och 3 inomhus.

En bild på mig och min hyrda cykel. En Cannondale med växelkomponent Ultegra och carbonram. En bra cykel. Lite tyngre än den jag har hemma…

2 reaktion på “Cykeltur 3

  1. Linda

    åååh, gissa om jag är avis! 😀 Hoppas ni har det grymt bra (ser inte direkt ut som att jag behöver fråga) och kom hem utvilade och redo för häng 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *