cykeltur 4

Dagen etapp blev 9.2 mil och 1650 höjdmetrar. Ett härligt berg bestegs. En stigning på 10 km och 940 höjdmetrar.

Bilden är tagen 7,4 km upp i berget. Nedanför ser man hur vägen slingrar sig. Det ser inte så brant ut med det är det!

Jag känner mig så pigg. Helt underbar känsla. Imorgon är det vila för free-motion och jag får se hur jag gör med cyklingen. Vila eller inte? Jag tror jag kör en sväng på egen hand men inte så långt. Det blir i så fall hårt uppför.

En bild tagen på samma ställe.

Det var en svensk med på dagen etapp. En trevlig Lundbo. Han tränade inför sin 7e Vätternrunda. Imponerande. Han värmde upp med en vecka på Gran Canaria sedan skulle han vidare till Mallis för ytterligare en vecka. Härligt att det finns fler cykelnördar… =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *