Cykeltur

Ååååååååå. Jippiiiii, häääärllligt!

Så här låter jag just nu. Är så glad att vi är här på Gran Canaria. Jag är så glad att förkylningen verkar ge sig och slutligen att knät inte spökar fullkomligt.

Idag har vi cyklat ca 5 h. Innan vi hittade rätt väg ut mot bergen slösade vi bort lite tid. Alfons skötte sig exemplariskt. Han hade skoj! Låg och snackade bak i Charioten medan pappa trampade ihjäl sig. Usch, det var lite tugnt för pappa Mattias att transportera sig själv, charioten, Alfons, en mtb och lite packning!

Jag hade ganska låg puls hela passet, även i berget. Skönt det, med tanke på att jag känt mig lite småsnorig. Ett gott tecken.

Om allt känns fortsatt bra blir det en liknande tur imorn.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *