v 23

‘Veckorna flyger förbi. Om två veckor är det midsommar och samma vecka fyller jag år. Sommaren har börjat helt kasst här. Snö, regn, hagel och blåst. Vi hoppas på mer sol fram igenom.

Denna vecka har jag tänkt vara med i två motionslopp här i stan. Det ena är på nationaldagen och ett cykellopp. Det andra är på lördag och innefattar 7 km löpning. Löpningen känns riktigt skoj nu. Även fast jag fortfarande är lite orolig för knät och att det inte ska hålla. Det känns dock helt okej, men det gjorde det ju sekunder innan det vek sig den 3e maj också.

Jag har inte löpt så mycket snabba pass efter detta, utan fokuserat på att vänja benen vid 1h turer. På lördag ska jag testa att springa på lite…
Dessutom har jag skärpt till mig med benträningen. Mer tunga benövningar på gymmet.
Häromdagen körde jag dessa:

Knäböj (fristång)3 x 8 med 40 kg
Benpress i maskin 100 kg 3x 10
Baksida lår curl i maskin 25 kg 3x 8
Utfall 30 kg 3×8
Höftlyft på boll 3×12 (höga, från vad till tå med rull av bollen mot rumpan)
Marklyft på ett ben 20 kg 3 x 8

Sedan lite core för att stabilisera upp mig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *