Bra dag

Denna måndag blir bara bättre och bättre. Den började lite halvsegt med dålig sömn men kickade sedan igång med positivt svar på senaste tentan. Skönt att kunna lägga den på hyllan.

Fortsätter i väg till barnmorskan som bara har gott att säga. Hjärtljuden låter fina (130 slag/min), magen växer bra (SF 25), blodsockret perfekt (4,8), järnvärdet utan anmärkning (124), blodtryck, lågt och normalt (110/50) och vikten har ökat precis vad den borde och ligger på 60.

Som att detta inte var nog, ringer också våran handledare angående c-uppsatsen. Den var bra. Lite småsaker som ska fixas men den blir tillrådd, vilket innebär att vi får chans att examineras på den redan i januari. Härlig måndag!

Ikväll ska jag dessutom extraknäcka som cykelinstruktör igen. Klassen är full och jag är PEPP!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *