Kaffe+trött+kaffe

Någon kanske läste att Alfons var inne i ett sämre sömnsvep innan Mattias for och jag oroade mig lite för hur det skulle gå att vara helt själv. Det gick bra. Problemet började istället inatt (första natten men mannen hemma igen). M har sovit så sjukt tungt och snarkat så där lagom högt hela natten. En knuff i sidan och lite mindre snark, i låt säga, 2 sekunder. Jag skulle få sovmorgon idag men det kändes inte värt att ta ut den. Jag sover hellre länge efter en god natts sömn. Inte som idag, sova några timmar till för att ändå vakna trött och grinig.

Nu var det dock fler saker som påverkade min nattvila: Träning för sent på kvällen (jag blir så speedad), var inte trött när jag la mig (gick på klockan) och  sov 2 h på lunchen igår. Addera till detta snarkningar HELA NATTEN så har vi orsaken.

Nu sitter vi i soffan och sörplar kaffe. Faktiskt så gillar Alfons det men han får såklart inte dricka. Bara smaka, ibland. Känns lite dumt att göra en pigg kille piggare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *