Off we go

Idag påbörjas resan söderut. Jag och Alfons är bokade på nattåget ikväll men nu har vi bestämt att vi ratar det och åker bil allihopa istället. Anledningen till att vi bokade tåg var för att vi säkert ville veta när och hur vi skulle komma hem. Mattias hade svårt att på förhand säga när han skulle åka ner.

Vi har tre boende i åtanke, Rättvik kommer först och är lille herr Alfons less på bilåkning tar vi in på detta boende. Går det fint åker vi ytterligare ett snäpp men oavsett kommer vi stanna i Örebro (tredje alternativet i ordningen) för hela vägen tror vi inte att vi tar oss. Bättre att komma in på ett rum till sköna sängar, sova lite, äta god frukost och fortsätta vidare på lördag förmiddag.

Nu ska vi packa i ordning alla saker och så planerar vi rulla från Östersund klockan 16.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *