Skidor och svull

Vi sitter nu i soffan med varsin hand i julgodislådan. Blä, det passerade att vara gott för några rockyroad sedan så nu ska jag sluta. Är törstig men orkar inte hämta ett glas med vatten i köket.. Så ser våran lördagskväll ut 🙂

Alfons sover söt i SIN egen nya barnsäng. Den invigdes igår och första natten resulterade i fem timmar sovande själv, i eget rum och i stor barnsäng. Vid 01.00 fick han välling i vår säng och av bekvämlighetsskäl fick han sova resten av natten hos oss.

Idag har jag åkt längdskidor för andra gången i år. Det blev en mil i elljusspåren här där vi bor. Flacka och behagliga för mig som dels är apdålig på skidor och dels lite småflåsigt gravid.

Imorgon tar vi en ny tur…. satsar på 1 mil då också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *