Utmaningar

Jag känner att jag måste pimpa till tillvaron med ett gäng inspirerande utmaningar under januari och februari månad. Varje vecka innebär en ny utmaning och de kommer alla gå i hälsans tecken. Mer säger jag inte än. Vill ni haka på är ni mer än välkomna. Jag kommer skriva ett inlägg på söndag eller måndag och berätta vad veckans utmaning innebär. Man kan sedan modifiera den så den passar än själv bättre. I slutet på veckan gör jag sedan en uppföljning då jag skriver hur min veckoutmaning gick. Kanske (läs troligtvis) kommer ett inlägg då och då om hur det går även under veckan.

Eftersom de flesta vill fira nyår imorgon passar det kanske inte att börja med den utmaning jag har tänkt som utmaning 1 imorgon. Välj då att senarelägga starten till tisdag. Första utmaningen innebär nämligen (passande för mig och säkert många andra) att bli kvitt sockersuget man byggt upp under jul och nyår.

Så….

INGET godis, läsk, kakor, chips, popcorn, glass etc på en vecka. Nolltolerans gör det lättare för de flesta att bli av med sötsuget snabbare. Detta blir min enda utmaning nästa vecka. Träningen sköter jag som vanligt. För mig innebär alltså inte utmaningarna som går i kostens tecken att träningen läggs på hyllan eller vice versa. Jag har dock inget extramål med träningen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *