Bio

Ikväll har jag varit på bio. Jag är kontaktperson åt en man/kille och idag hade vi bestämt oss för att se Wallander (det räknas inte till en utgift så det är inte ett misslyckande i utmaningen, bara så ni vet!). Filmen var helt okej. Inte som de andra Wallanderfilmerna, lite segare i starten och lite oklar handling men i övrigt okej.

Efter imorgon har halva skolveckan gått. Imorgon sitter jag hemma och läser kurslitteratur. Jag måste dock en snabb sväng till skolan för att fixa lite grejer. Jag ska också träna lite cykling (trainer) och umgås med min fina familj.

Alfons är så rolig. I en superålder. Det är skoj att han pratar mer och mer och rätt var det är får man höra ett helt nytt ord formas och komma från den sötaste lilla munnen. Just nu används dessa ord frekvent:

Traktor
BIL
Klocka
Vill ha
MIN

Allt är Alfons och bilar gör honom så exalterad så man vet knappt hur han ska hantera en situation när ett häftigt åk swischar förbi. Det är häftigt nog att åka pappas bil. Faktiskt komponerar han två-ordmeningar också. Den vanligaste är Min bil.

20130115-202958.jpg
Två väldigt omtyckta saker i vårt hus. Traktorn och boken med glassbilen på bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *