Det löste sig

Jag kunde bli beviljad uppehåll från och med det datum jag önskade så jag slipper plugga mer med liten bebis hemma! Underbart, hann nästan bli inställd på att ha magsår lagom till midsommar 🙂

Nu blir det tvärt om, jag ska se till att njuta så mycket det går av bebistiden och att Alfons är på förskolan sina 15 timmar tror jag blir hur bra som helst.

Idag är det skärtorsdag och vi ska fixa lite ärenden på stan på förmiddagen. Jag behöver en vårjacka, bland annat.
Imorgon kommer mina föräldrar upp för att träffa sina barnbarn och fira påsk med oss. Jag sitter för fullt och planerar påskmenyn. Blev riktigt inspirerad av maten i detta nummer av Buffé. Jag tror jag kopierar deras meny rakt av. Äggförrätt, lamm till huvudrätt och sen den där underbara marängen som ser helt oemotståndlig ut.

Vad äter och gör ni i påsk?

20130328-080028.jpg

20130328-080039.jpg

Passar på att önska er läsare glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *