Förskola fast hemma

Eftersom jag inte är mammaledig förrän den 29e mars har vi rätt att ha A på dagis som vanligt. Nu har ju dock M varit hemma med oss (10 pappadagarna) så vi ville såklart ha Alfons hemma. Han har dock verkligen saknat sina kompisar. Han pratar om några av dem och kollar ”klassfotot” varje dag. Så imorn när M ska till Umeå över dagen och jag måste bli klar med hemtentan ska A få vara på förskolan, 8-15 (hans vanliga tid). Sedan, med start nästa vecka blir det förskola tis-tors, totalt 15 timmar/vecka.

Jag hade sagt (redan innan bebis) att om A ska vara på förskola fast jag är hemma med syskon så ska det vara för att han vill. Jag är verkligen noga med att han inte får känna sig bortvald…

Nu tror jag verkligen att det blir bäst för alls med förskola dessa timmar per vecka. Hur kul är det att vara hemma med minisyster som bara äter och en halvstressad mamma?

Å saknar han oss och inte vill, ja få får vi väl ändra planen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *