Crawl onsdag

Klarade några hela 25or idag!! Lycka!
Det kändes lite kantigt och avigt i början av lektionen men ju mer fart jag fick upp desto bättre kändes det. Jag är så glad över vad jag lärt mig på bara fyra gången (fem med min egna lektion). Jag ska definitivt till badhuset fler gånger i veckan för att nöta längder.

Nu har jag inte bara sug på ett crawlande Vansbro utan också swim run eller aquathlon. Googla! Det verkar superkul. Ska bara kunna börja löpa igen också (lagt löpningen på hyllan nu då det känns så tungt och tryckande neråt. Inte helt återställd från förlossningen).

20130925-222004.jpg

Idag har jag fått en hel del gjort med skolan. Träff på skolan i Gävle (läser distans med fyra träffar) på torsdag om en vecka. Lätt att få pluggtid när bebis sover som idag 2x2h + 1×1 h 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *