Dubbelpass & biathlon

Alfons och Filippas faster kom hit och lekte med A en stund och jag gick ut och sprang med vagnen och nerbäddad lippa. Planen var lite intervaller (har inte testat på löpintervaller som postgravid). Det gick sådär. Tanken var en stege 4,3,2,1 (bara 10 min totalt men två gånger). Jag gjorde bara en.

Jag tyckte det tyngde neråt och även fast jag är kollad och fått veta att allt är lugnt så ville jag bryta. Jag ska ringa mvc och be om en kontroll som jag springer intervall inför. Kanske blir trycket för stort !?

Efter spring blev det biathlon, eller skidskytte. Skoj med svensk pallplats. Jag råkar ha äran att vara bra vän med den lovande skidskyttens fru 🙂

20131130-214331.jpg

20131130-214338.jpg

På kvällskvisten, efter att den nyhemkomna M klargjort att han skulle lägga sig åtta, bestämde jag mig för att dra på gymmet. 40 minuter stakmaskin, 12 min rodd, 15 min styrka blev resultatet.

Imorgon väntar skyltsöndag och mer träning. M jobbar så simhallen kommer bli svår att få till. Det blir nog det trainerpass jag hade tänkt för idag istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *