Vart tog denna dagen vägen?

Igår fick jag nya provet på flåsatights. Jag har bytt fabrik och där med tyg. Modellen var tvungen att förändras lite och det har gått många vänder fram och tillbaka för att få den som jag vill. Nu är vi nära, mycket nära. Ska reda ut det sista denna vecka och sen ska jag kunna ge er ett ungefärlig datum. För oj så efterlängtade de är. Roligt som attan men väldigt synd att det strulade till sig så här och kunder blev utan de perfekt gravidtightsen :/

Idag har vi bakat bullar. Jag har åkt skidor och nu på kvällskvisten slank det ner något gott….

20140128-205533.jpg

… Nämligen en chokladbanan. Varm banan med smält choklad 🙂

20140128-205608.jpg
Frysen laddad med massa bullar och längder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *