Afterwork

Efter jobbet igår promenerade vi till stan och plaza för en bit mat. Fem kollegor, en bit mat, nått glas vin för mycket och sedan tog jag taxin hem. Det är otroligt roligt att arbeta och lära känna alla dessa trevliga människor. En väldigt lyckad kväll och nu är jag och min lilla goding Alfons vakna.

Våra planer för helgen är knappt existerande. Det är vinter med snö och kyla och att barsvara ute är superkul. Vi har tagit fram både pulkor och skidor. Vi kanske tänder upp vid grillat sen och grillar en korv eller två. Mattias ska jobba en del då det är SM i skidskytte. Jag vill cykla med min nya vinterutrustning. Tydligen ska man köra in dubben på asfalt 5-10 mil innan man kan köra i skogen. Så blir det tur blir det sån typ av körning. Jag skulle gärna åka nån mil på skidorna också. Premiären i torsdags var en bakhal historia….

image

Jogg på lunchen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *