Latmask

Jag drabbas ibland av latmasken. Jag vill träna men kan inte förmå mig. Dessa gånger skjuter jag på träningen tills det blivit försent. Igår var en sån dag. Jag hade chansen på ett lunchpass men valde bort det och tänkte att jag tar det efter jobbet. Men jag kom inte ifrån jobbet i tid… På kvällen var det lätt kaotiskt, barnen var trötta och jag med. Det slutade med rabarberpaj och sängen kl 21:00. 

Idag höll jag på att göra lika fel. Klockan blev kväll och motivationen var låg MEN jag bestämde mig för ett löppass. 20:00 kom jag ut. Barnen i babyvakten  (själv med dem). Sedan kutade jag intervaller i backen utanför dörren och körde lite löpskola. 30 minuter löpning följt av 10 min styrka och 20 min yoga. Vips var jag mycket piggare och ett riktig bra träningspass rikare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *