Sista semesterveckan

Jag har min sista semestervecka nu. Jag försöker njuta till max. Det går bra!

Igår cyklade jag till min morbror i Matfors. Turen landade på 21,6 mil och det är distansrekord för i år. Det var mycket trafik längst väg 85 och det blåste dessutom rejält. Ömsom kom det regn. Total utmattning och idag har jag ont i halsen.  Jag som funderade på att cykla tillbaka, fast närmsta vägen, fick ta tåget. Jag passade på att sova en timme och njuta av livet. Något som jag även gjorde igår mellan pustningarna på hojen…
Nu är jag hemma igen och njuter av mina små. Vi ska fortsätta fylla frysen med bär. Imorgon ska vi plocka blåbär. 

På väg

Min älskling..

Ett skrovmål till lunch smakade fint. Det tyckte även getingarna….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *